《🚗🚗任性的GTR🚗🚗》

分享文章到:
《🚗🚗任性的GTR🚗🚗》

"登~登~登登~~❤❤❤G!T!R!係「東瀛戰神」啊!有一位客人帶左一部新買嘅GTR嚟到MMS鴻業汽車,原來呢部GTR大有來頭?!💕💕.是咁的…話說有一日,客人喺馬路揸緊車嘅時候,突然“逢”一聲俾一部GTR急速爬頭,佢心有不甘,返到屋企之後左諗右諗:『 點解自己會比人爬頭架!!!!!!!!!無理由架!!』,正當佢沉默之際,一個小小嘅心願就係到發緊芽啦💕💕💕。『我唔要再比人爬頭,我都要做戰神!』💥💥 一怒之下就買咗部GTR🚗🚗(我要買GTR🚗,我要買GTR🚗),所以就帶住新買嘅GTR嚟MMS鴻業汽車,希望我地幫佢嘅新寵全車翻新,想我地將佢架車變成戰神,並且全車焗油換上型仔嘅橘橙色。.落到MMS 鴻業汽車之後,焗油前我地會幫客人先檢查車面漆油情況,經過我地嘅專業師傅""安哥""全方位檢查後,冇發現大問題,之後就為客人嘅GTR焗返個靚油換上客人喜歡嘅橘橙色!.之後我哋將佢新嘅🚕🚕三奶🚕🚕拖車拖返車主度,以全新的姿態展現係佢面前,佢會心一笑個下,我諗我成世都會記住!其實有咩開心得過客人滿意嘅笑容呢,就係呢份熱情,對車嘅熱愛,我哋會盡全力繼續為每個客人服務💥💥!——————————【MMS Motor鴻業汽車】 於2016年成為「香港政府運輸署指定驗車中心」。於1994年成,超過25年專業汽車維修經驗,業務包括噴焗油(電腦配色) 、汽車保養、保險、汽車買賣及財務上會等業務。🔗網址:https://www.mmsmotor.com.hk/驗車部☎電話預約: 2180 7434📲Whatapps預約: 5407 9423維修及噴油部(荃灣店)☎電話預約: 2155 1525📲Whatapps預約: 5407 9421維修及噴油部(上水店)☎電話預約: 2127 4486📲Whatapps預約: 5407 9914"

MMS Motor 汽車服務发布于 2019年3月11日周一

登~登~登登~~❤❤❤G!T!R!係「東瀛戰神」啊!

有一位客人帶左一部新買嘅GTR嚟到MMS鴻業汽車,原來呢部GTR大有來頭?!💕💕

是咁的…話說有一日,客人喺馬路揸緊車嘅時候,突然“逢”一聲俾一部GTR急速爬頭,佢心有不甘,返到屋企之後左諗右諗:『 點解自己會比人爬頭架!!!!!!!!!無理由架!!』,正當佢沉默之際,一個小小嘅心願就係到發緊芽啦💕💕💕。『我唔要再比人爬頭,我都要做戰神!』💥💥 一怒之下就買咗部GTR🚗🚗(我要買GTR🚗,我要買GTR🚗),所以就帶住新買嘅GTR嚟MMS鴻業汽車,希望我地幫佢嘅新寵全車翻新,想我地將佢架車變成戰神,並且全車焗油換上型仔嘅橘橙色。

落到MMS 鴻業汽車之後,焗油前我地會幫客人先檢查車面漆油情況,經過我地嘅專業師傅」」安哥」」全方位檢查後,冇發現大問題,之後就為客人嘅GTR焗返個靚油換上客人喜歡嘅橘橙色!

之後我哋將佢新嘅🚕🚕三奶🚕🚕拖車拖返車主度,以全新的姿態展現係佢面前,佢會心一笑個下,我諗我成世都會記住!其實有咩開心得過客人滿意嘅笑容呢,就係呢份熱情,對車嘅熱愛,我哋會盡全力繼續為每個客人服務💥💥!